Det var en båt som sa till en annan va du va stilig

Blött är väl en ganska bra beskrivning av morgonen. Men ack den som ger sig, man kan väl säga att min tajming är katastrofalt dålig då jag igår tände upp ridbanan och fick se mig besegrad och rida ut utan varken pannlampa eller reflex. 

Imorse tände mamma bara skrittmaskinslampan, jag hade utrustat mig med så väl pannlampa som reflexer och kunde då inse att banan hade tinat av plusgrader och regn så ja det fick ju bli att tända upp även ridbanan för att sedan trimma där. 

Tur kan man känna att ha reflexväst och rida med tre lampor tända inne på en ridbanan…. 

Men! Ska inte klaga för det blev ett himla bra trim pass med Snorkan och hon fick kämpa på med allt som hon inte tycker är kul. Det vill säga förändringar, alltså tempoväxlingar, övergångar och varvbyten. Men hon börjar verkligen bli bättre och bättre och känns mycket mer ridbar och mottaglig nu. Så det var ett riktigt nyttigt pass om än något blött med väta hela vägen in på skinnet! 

Gullbert gjorde oss sällskap på maskin samtidigt och fick en bra skrittrunda på 45 min. Han blandar med att typ gå så långsamt så att grinden nästan snuddar honom med pip och brallar…. Känns som om han kommer vara rätt pigg trots allt och börja sätta igång efter vintervilan! 

Ikväll blir det motion av övriga kreatur och jag håller tummarna för att banan håller sig mjuk och ridbar fram tills dess! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s