Efter stormen kommer lugnet och efter lugnet kommer storm igen…

Innan jag styrde mot Örebro igår så hann jag och mamma iallafall rasta alla hästarna. 

Liten och Bullen fick gå 1,5 timme på maskin. Elmer fick springa i tvångströja och jag red markarbete på Snorkan. 

Maskindjuren var stafläskpigga och mer vilda än tama, så in i helvete jävla pigga att Bullen faktiskt efter en och en halvtimme ändå lyckades både komma lösa, bocka så in i helvete och sparka mamma i ryggen på kuppen…. Tack och lov har det gått bra även om mamma är rejält blå! 

Snorkan var riktigt fin att rida och vi övar typ bara på att kunna springa på tygeln med stora steg samtidigt som vi förändrar oss. Typ tempoväxlingar, varvbyten och små hinder. 

Hade två hinder på en volt. Var typ rätt urkass med min plan och det där med att räkna galoppsprång. Man kan säga att jag får piska mig själv på fingrarna och öva mera! 

  
Idag har stormen åter igen kommit tillbaka och man kan ju knappt stå upp så mycket som det blåser…. Så när jag kom hem från Loviseholm blev det till att fixa hagen med Uffes hjälp. Skogshagar i all sin ära men med storm är det ingen bra kombo… Tur att det finns motorsågar! 

Ridningen uteblev just då. Nu ska jag tillbaka och se om det kanske är ett uns lugnare och jag kan rasta något djur innan kvällsfodring och Beck! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s