Tillbaka på brottsplatsen! 

Härlig men jävligt blåsig helg i Örebro! Träning för Arnold står på schemat! Tusan så kul och som jag har längtat efter det! 

Arnold började gårdagen med att fråga om vi skulle göra en enkel övning svårt. Lika bra lyda och göra som han säger. En ensam bom på kvartslinjen, rid rakt… Oki det var jätte svårt! 

Avslöjad direkt och jag vet vad som väntar för träning i vinter för mig och Liten! 

Hoppade sedan endast ett räcke som sen blev en oxer och som sen blev ett räcke igen. fram och tillbaka på diagonalen och enbart rida på en rak linje. Liknade mest en elefant balanserade på en liten liten liten spindeltråd…. 

Fick jag henne lydig in frös hon lite i landningen, fick jag bort fryset så var hon typ allt annat än lydig in. Kändes som att hon egentligen bromsade lika mycket i landningarna varje gång bara att utgångsfarten var annorlunda… 

Men hon blev mycket bättre och det var verkligen ett nyttigt första pass! Ska bli super kul att hoppa även dig och känna om hon har smält lite från gårdagen! 

Sen blev det ju självklart ett kärt återseende med Skinkan! Många klappar och en hel del hångel! Vissa mular är mjukare än andra så att säga och hans är en av dom! 

   
 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s