Man tager vad man haver 

Med lite fantasi så kan man skaffa sig dom förutsättningar man vill ha! Så igår såg jag i min vildaste fantasi att jag hade en rundkorall på stallplan! 

Sagt och gjort fick det bli longering där av Gullbert. Första organiserade traven på 4 veckor och en välförtjänt vintervila. 

Han var faktiskt riktigt snäll vilket förvånade mig något men det är bara att tacka och ta emot alla de dagar han är snäll. Imorse pep han och bockade igen när vi skulle skritta…. Så ja han har lite väl mycket myror i brallan för sitt eget bästa…. 

  
I övrigt blev det lite stallfix, lindning av ben, skitsnack, foderfix och annat sånt som man bara gör sådär på kvällarna. 

Lite eller ett uns mindre blåst imorse så då passade jag på att låta Bullen och Liten skritta 50 min ihop, fixa stallet, fylla på vatten och hö i hagen, borsta Bullen och ja ni vet. En lite lugn start på veckan. Trots som alltid när jag sover hos Sofia så skämmer hon bort mig med sovmorgon så var jag ändå lite trött imorse när klockan ringde… 

Men nu drar sista veckan igång innan ett nytt kapitel startar! Spänd och taggad till tusen! Kan inte bli annat än awesome! 

Veckan fylls med träningar, show och kanske lite utgång. Mamma har dessvärre ont som satan och är mer eller mindre blåsvart så hon är ett uns handikappad just nu men jag hoppas att hon snart ska vara på bättringsvägen igen! 

Tänk att den snällaste hästen som finns på hela denna jord kan råka göra en sån sak, då inser man verkligen att det är levande djur vi har att göra med och att hur snälla dom än är så är inte olyckan mer än ett stenkast bort. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s