Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Bullen kommer att få skritta ett tag till istället för att sättas igång. Inget allvarligt men han har lyckats få ett litet slag och i och med att han ändå redan vilar kan han lika gärna få skritta i två veckor till. Detta medför dock att han kommer att missa en liten happening som var tänkt att han skulle få äran att göra. Däremot kommer Snorkan att få axla hans roll och jag både hoppas och tror att hon kommer göra det bra!

Lite tråkigt som sagt att Bullen dragit på sig det här slaget men bättre nu om det ändå var tvungen att ske. Han kommer dock som senaste tiden att skritta ganska länge så väl morgon som kväll och sen får vi se när han får börja gå i hage igen.

Men som jag alltid säger, hellre friska och sunda hästar och vänta lite för länge än att stressa fram något. Genvägar är ofta senvägar…

bullen 2

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s