Kors och tvärs och hit och dit. 

Vi fick lite bassning i helgen för att vi bytte galopp lite för dåligt så idag blev det trim på det! Min plan är ju att våldgästa Loviseholm om 1,5 vecka igen och då vill man ju gärna vara bättre än förra gången så att dom inte tror att jag ligger på latsidan. 

Så idag har jag och Liten tränat på att sprattla med benen och lyckas landa i den andra galoppen. 

Inte helt lätt men vi lyckas och några gånger riktigt bra dessutom! 

  
Dom andra fick roa sig med 40 min på maskin men det verkar inte gå nöd på dom utan snarare tror jag att dom gillar det! 

Själv pallade jag bara rida en häst kul nästan jämt när kroppen bestämmer… Men nu har jag fått den här kroppen så då får man helt enkelt vara bäst i den även om tårarna rinner okontrollerat ibland. Då vet man iallafall att det inte är fantomsmärtor 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s