Kylslaget

Vart tog plusgraderna vägen? Blev verkligen kallt ikväll när jag som vanligt tillbringade lite kvalitetstid i stallet. 

Spånade alla boxarna, tömde Bullens box och spånade upp den. 

Hade Bullen, Liten och Elmer på maskin i drygt 1,5 timme medan jag såväl fixade boxarna, la in foder samt red Snorkan. 

Trimmade på ordentligt på ridbanan där jag fokuserade på att verkligen våga rida på henne framåt i alla förändringar så att jag inte blir mesig och känner efter och låter de bli spänt och försiktigt. 

Jag tycker att hon över lag börjar bli rundare och stadigare och även mottaglig för ”lite tuffare” ridning. 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s