Spöken på farmen?

Blev ännu en lugn start på dagen där stallet fixades och alla djuren fick gå på maskin i drygt 40 min. Eftersom Bullen ändå ska skritta och jag vill att han ska skritta rätt mycket så kan lika gärna de andra få följa med på tåget. 

Däremot så funderar jag på om det finns spöken på farmen…? Jag har ju haft besök tidigare av ”traktor Ove” som vi kallar honom och idag var det dags igen! 

Stod ute på baksidan och gjorde hö tillsammans med mamma och helt plötsligt så släcks lampan inne i stallet?! För att sedan en kort stund senare tändas igen… 

Och när jag kom ner för att hämta hästarna från maskin så var den avstängd?! Och då hade den gått precis innan för mamma var ju där nere och kom bara upp för att hämta hö… 

Lite mysko och lite läskigt måste jag ändå säga! 

Och för att inte glömma så lyste lampan i hästdelen i lastbilen… Och det gjorde den inte när jag lämnade stallet igår kväll. 

Som sagt det spökar på farmen och jag gillar’t inte! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Spöken på farmen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s