Hej där torkan 

Har blivit jätte lite blogg kan man känna. Fråga mig inte vad jag gör men jag har som sagt sista veckan i ett kapitel och snart är den klart. 

Och snart börjar ännu ett kapitel. Fjärilar i magen och taggad till tusen! 

Kroppen är som alltid den här tiden på året lite motsträvig så jag rider faktiskt bara en eller två hästar om dagen. Bättre att hålla en lite låg jämnare nivå för då blir Dalarna inte riktigt lika stora. 

Hästarna känns iallafall fina och jag älskar att det är plusgrader! Ridbanan är jätte bra att rida på och det för absolut ingenting! 

  
Allt ont har även något gott med sig och nu när Bullen ska skritta mycket så har vi fått till en bra rutin där alla hästarna får gå på maskin 1-2 gänger om dagen så det är super. Till och med Elmer har blivit snäll att släppa på maskin nu när han inser att den ingår! 

I övrigt så trimmar jag mycket form och markarbete på små hinder, alla hästar i samma vinterplan och målet är helt klart inställt! 

Så ja trots lite blogg är det full fart på farmen som alltid! 

  
Lyckan när man kan rida utan jacka i december! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s