Lucia. 

Hoppas ni haft en fin lucia! Jag passade på att lyxa till det med frukost från kaffestugan. Då det är fruset överallt just nu så har hästarna får trampa på i lite friskare tempo på maskin. 

Jag gör allt sånt där annat som måste fixas, foder, ströar, tvättar och fixar. Önskar mig dock en mjuk ridbana av tomten! Även om veckan kommer bjuda på en hel del ridhustid då Wille kommer hit och jag hade som mål att få med mig en häst till Örebro till helgen. 

  
Just nu har jag fått en pizza i magen och jag ligger i soffan och kollar film. 

Imorgon öppnar jag ett nytt kapitel i boken och jag är galet taggad! 

Sleep tight Don’t let the bedbugs bites. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lucia. 

  1. Rosanna skriver:

    Vart kommer porslinet ifrån? =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s