New day. Monday. 

Kallt som helvete. Hårt överallt. Men morgonen flöt ändå på som vanligt. Stallet klart. Djuren gått på maskin 45 min. Och jag har duschat. Ja ni vet helt vanlig dag. 

Nu däremot styr jag mig mot Drottninggatan istället för Birger Jarlsgatan. Från ett kontor till ett annat. Ja det är ju nämligen dags för nya äventyr! 

Så från an ordinary day till en helt ny dag! 

Som sagt hej där livet – jag gillar dig! 

    

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s