Spalt PR 

Ja nu har jag öppnat ett nytt kapitel. Alltid lite vemodigt såklart då det verkligen inte är ett enda fel på Tradedoubler. Jag har haft en super rolig tid med massa roliga människor men ibland är det dags och ibland får man bara en chans i livet att komma in i en bransch som man är sjukt sugen på! 

Jag har haft lyckan att få den chansen så i november signade jag på för Spalt PR och igår var det dags för min första dag! 

Super inspirerande miljö och härliga människor! Allt känns rätt och jag är helt övertygad om att det här kommer bli hur bra som helst! 

Tåget har gått och jag har hoppat på! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s