Trök

Tråkigt fruset och nu också halt underlag. Livet springer marathon och jag har löptränat lite för lite. Så ja hästarna har det helt enkelt en gnutta lugnare vilket typ ingen utom Bullen verkar tycka är direkt jobbigt! Bullen däremot verkar sugen på att komma igång och det ska man inge klaga på! 

Dagarna löper som sig bör, hästarna går på maskin jag har ridit typ en om dagen och då i ridhus. Nu ryktas det om plusgrader och ingen kan vara gladare än jag! 

I övrigt är det galet kul med nytt jobb och jag trivs som fisken i vattnet! 

I helgen väntar träning igen och jag styr mot Loviseholm vilket kommer bli hur bra som helst! Jag hoppas hinna tömma mobilen så ni kan få film! Måste även ta tag i filmen från sist jag var där! Det kommer snart jag lovar! 

Bjuder på en bild från då så länge! Håll till godo!

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s