Det kallas plusgrader

Och det enda minuset med det är att hagarna kanske inte blir de roligaste. Men grusvägarna har mjuknat, maskinen är gladare och jag ska tvinga Anders att harva banan så snart är det fullt träningsbart på farmen igen! Så det är jäkligt skönt! 

Även om det går utmärkt att bara köra ner till något av ridhuset så 1. Gillar jag att rida ut 2. Allt tar lite längre tid. Och just nu känner jag väl att det är kul att ha ett gnutta uns som kallas fritid. Kalla mig knäpp! Dessutom har mamma skadat sig, hon har ju kristaller i öronen eller snarare saknar dom så hon passade på att ramla här förra veckan och drog av ett ledband i armen och även om stallet är mitt så blir det helt klart märkbart när hon inte hjälper mig. 

Hästarna skritt dock som sagt oftast två gånger om dagen i ganska rask fart så det är bra, dessutom är de inte jätte glada i silaget just nu och utan mat i magen blir det dålig träning. Alla måste gå på lite fettiscamp. 

Gullbert ska förhoppningsvis besiktigas nästa vecka och efter det kan vi dra igång träningen igen. Liten ska tugga på några veckor till innan vintervilan och dom andra två får helt enkelt kämpa på efter vädrets makter. 

Helgen bjuder på träning och god mat som sig bör i Örebro så det kommer bli grymt. Och tills lastbilen står på stallplan så får jag nöja mig med att bara ta med ett djur och trimma på. Men man kan ju alltid drömma om att tomten är snäll och jävligt givmild. Det behövs. 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s