Träsktroll, sena tåg och leriga täcken…

Vardag kallas det, hästarna ser ut som skit. Dom verkligen hjälper till och plöjer markerna varje dag… Täckena går skytteltrafik i tvättmaskin, lika så lindor och skydd. 

Stallplanen grusas, nya lampor på plats, avloppet rensas. 

Ben spolas och tvättas. Utrustning åker på grovrengöring. 

Det är verkligen mer än höstfeeling just nu och jag ska egentligen inte klaga alls! När ridbanan är mjuk är jag glad! Men tusan allt annat tar verkligen tid och är så sjukt oglamoröst så det finns inte! 

SL envisas dessutom med att inte köra ett enda jävla tåg i tid. Signalfel imorse. Inte ett enda tåg hem nu på kväll…. Var är min lägenhet på Karlberg kan man undra? 

Hoppas iallafall hinna till granngården idag, rida lite, maskina lite och fixa lite. Städa iallafall typ hela ena stallet igår och flyttade alla tunnor och sopade bakom, gick ut med sopor och fixade så det var skönt!  

Sista rycket nu på jobbet, två dagar kvar innan nästan 3 veckor ledigt! Man tackar! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s