Det blir aldrig som det är tänkt

Kaos i trafiken igår vilket ledde till det klassiska – gör om rutt… Av från ett tåg, ner till en tunnelbanan och sen in i en bil. Med den lilla proceduren så rann tiden lite i väg så direkt från bilen till GG för att hinna köpa foder och där efter var klädvalet perfekt för en stallvistelse… Eller inte. 

Ridningen fick utebli och tre av djuren fick skritta dryga timmen på maskin. Det fjärde djuret var helt plötsligt halt igår morse så den plockade vi av skorna på i hopp om att det skulle vara en hovböld.  

Dessvärre ingen hovböld hittad så här vid första anblicken. En pytteliten svullnad är det enda som finns idag och ja det känns ju skit utan att överdriva. 

Får se hur hon ser ut ikväll, håller tummarna för att hon ska se bättre ut även om jag är tveksam. 

Imorse blev det lite sovmorgon, var fasen lite sliten så var inte ute förrän 6 vilket medförde att ingen fick gå på maskin nu på morgonen utan det får enbart bli på kvällen. Hoppas även att allt går enligt plan och jag kan rida lite. Det hade ju inte skadat! 

Ska bli skönt med lite ledighet snart även om jag trivs som fisken på nya kontoret. Men det ska bli skönt att hinna med stallet lite mera igen nu när även Bullen ska börja komma igång efter vintervilan. 

Mamma är opererad nu så min Staffan stalledräng är sjukskriven i 6 veckor och då blir det helt klart lite mer att dra runt själv än när hon kan mocka två boxar och jogga en häst. 

Så är det någon där ute som känner ett enormt sug efter att bli stalledräng ute på farmen så är det bara att höra av sig! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s