Christmas day!

Så härlig gårdag! Roffe var snäll och matade hästarna så när jag kom kunde jag bara köra igång! 

Elmer och Liten fick en morgon i soluppgången på maskin och även Lillekatt gjorde dom sällskap och hängde på staketet till maskinen under hela skritt turen. Hon är så knäpp den där katten! 

  
Jag började sedan dagen med att ta ut Gullbert på galoppbanan för ett lättare pass! Hurhärligt är det inte att kunna cantra den 24 december?! Heja sig vintern! 

Gullbert uppskattade turen men blev lite tröttare än vad jag hade förväntat mig. Så den där klippningen av pälsen måste snabba på lite! 

Efteråt lät jag honom faktiskt gå i hagen för första gången since forever vilket han uppskattade mer än gärna och intog snabbt träsktrollskostymen….

Efter första ridturen bjöds det sen på julfrukost hos familjen Wingqvist! Så härligt! Och välbehövlig energi inför de kommande två ridturerna. 

Även browniesarna fick springa på galoppbanan vilket dom tyckte var alldeles för länge sen. Så Elmer valde därför att mer eller mindre skena i 6 varv…. Alltid härlig känsla på något sätt… Eller inte! 

Liten har verkligen hittat en ny växel och även hon var het som tusan! Ska inte gnälla för det är verkligen bara positivt att hon har kommit upp lite i tempo! 

Däremot bjöd hon på ett så in i helvete stort bocksprång då hon typ stöp i landningen… Graciöst! Men på något vänster kom hon upp på benen och jag slapp bjuda på tårta men en något öm näsa får jag bjuda på! 

Gulliga Wingqvist har fodrat nu på morgonen så jag har fått lite sovmorgon och ska snart bege mig ut för ännu en härlig dag med ridturer i dagsljus!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s