Och då var vi redan på annandag jul! 

Trots att man är ledig så springer tiden iväg! Igår kom den väntade dagen då kroppen har kommit på att den är ledig och då klappar ihop! Så det blev en väldigt lugn juldag. 

Mina hästar fick nöja sig med skritt vilket man kan ångra idag när kylan kommit tillbaka…. Men med migrän som sträcker sig hela vägen ner och ger smärta även i nacken så är man typ bara glad att komma ut! 

Höll iallafall två lektioner för duktiga tjejer och hästar så det var kul! 

Käkade middag med mor och far, sov på soffan och sen nattade jag hästarna så ja årets minst aktiva dag skulle man kunna säga! 

Avslutade kvällen hemma med mina vänner ben & Jerry. Dom sviker aldrig! 

Anders har skämt bort mig med sovmorgon även idag och huvudet känns nu mycket bättre och nacken är snart ikapp även den så nu ser jag ljuset igen! 😊 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s