Golden pony

Då har jag tagit tag i ett to do. Gullbert har fått pälsen avlägsnad! Välbehövligt! 

   
 
Däremot är vädret inte med mig… Stenhårt i morse och snöstorm nu på kvällen när jag skulle köra ner till grannen. Med bilar i varje hörn så kändes den dumt att ens chansa…. 

Hoppas på strålande sol och allt bortsmält till imorgon! Känner mig tveksam på att min önskan ska slå in! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s