Good shit

My little pony är verkligen så himla fin att rida just nu! Hon har verkligen utvecklats i massor och blir bara finare och finare! Det är ett rent nöje att jobba med denna häst och hon ska få jobba några veckor till innan vilan och förhoppningsvis växten drar igång! Eller det gör ju så klart inget att hon är liten hon är ju bländande ändå och passar mig som hand i handske! 

Lyckan är verkligen att få ha en häst som henne! 

Igår red jag lite lättare markjobb på gräset och imorgon hoppas jag på att vi ska komma iväg och hoppa lite! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s