Morning at the farm

Så jävla kallt men ack så fint! Maskinen sa upp sig så det blev ingen skritt för odjuren idag trots tappra försök av mig att ge den kärlek men icke! 

Efter lite övervägande och lite tining i sadelkammaren så bestämde jag mig ändå för att jogga Gamlis 💕

Tyvärr lite för lite snö egentligen för att det ska vara bra med helt okej att jogga ändå! Ska nu snön ändå komma så kunde det väl komma så att det blev ridbart… Men man kan inte önska sig för mycket! 

  
Vädret gick ju dock inte att klaga på! Så galet fint! 

Elmer var mjuk som smör och jätte fin att rida så inte heller där fanns det att klaga på! 

Nu ska vi strax styra mot ridhuset och trimma Gullbert lite inför imorgon och sen blir det resten av dagen på sjukhuset tillsammans med mormor som tyvärr inte alls mår bra…. 

Hon ramlade tyvärr i förrgår och bröt båda sina armar och nu har hon fått ganska svåra komplikationer så trots hur vackert det än är ute så är det riktigt jävla skit inne kan man säga. Och tyvärr är hoppet det enda som finns just nu. 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s