M. A. G. I. S. K. 

Vilken superstar till häst jag har! Hon är verkligen helt magisk! Hon var verkligen så himla fin på träningen idag även om hon blir lite stark ibland och visar lite attityd ibland så är hon ändå bara helt magisk! 

Hon hoppade allt som kom i hennes väg och ingenting var svårt eller konstigt! 

Hennes 5 års år kommer verkligen bli så jävla kul!! Bring it on! 

  
Även Bullen skötte sig lysande på clinicen. Blev lite stark och framtung men förutom det så gör han ju verkligen ALLT jag ber honom om och som på ett snöre! Ingenting är verkligen svårt med honom! 

Grymt fina hästar helt enkelt och jätte roligt att träffa Linda igen! Jätte skön start på 2016 och jag känner mig grymt taggad! 

Tyvärr blev det nästan ingen film för minnet är ju fullt i telefonen…. Och jag har ingen datty just nu så det är lite bökigt att tömma den men ska lösa det snarast! Däremot var den en tjej med och fotade clinicen så med lite tur får ni ett gäng bilder på Gullbert sen! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s