Hjulet snurrar men hamstern är död 

Först snö a 2 cm = för lite att rida i. Sen plusgrader = ännu mindre snö men ändå hårt och nu även halt i backen. 

John hickey har sagt till oss att träna under de värsta av förutsättningar det är då man ligger före sina konkurrenter. 

Så ja sagt och gjort. Det blev ingen ridning på årets sista dag men det lev ordentlig skritt på maskin för samtliga djur och gladast var Snorkan. 

Nu får vädret bestämma sig, snö antingen får du komma och de med det samma! Eller så får du försvinna och det illa kvickt! 

Snart bär det av mot att fira in det nya året med dom absolut bästa jag vet det vill säga Mathias, Malin, Sofia och Elin. En tradition är till för att hållas dags att gå all in med god mat, många skratt, jag som en jävligt dålig förlorare och vem vet kanske lite högläsning ur fifty shades of grey av Sofia. Inget gäng är som vårat gäng! Älskar er to the moon and back! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s