Treor

Passade på att trimma lite lätt på gräset dagen till ära. Jag är verkligen inte direkt knusslig med underlag men just nu om ni frågar mig är det värdelöst. Men hemma för oss på farmen är det verkligen inte ekonomiskt försvarbart att salta upp hela ridbanan även om det hade varit en dröm! 

Man får nöja sig med kortare pass så att hästarna verkligen inte blir trötta så att de inte trampar snett eller halkar i onödan. 

Gullbert fick trimma lite lätt och jag kände lite på bytena och avslutade även med en diagonal med treor. Han är allt bra den lilla goldenponyn ❤️

Hästarna skrittar även en timme på maskin på mornarna så det är skönt iallafall även om jag dragit nerblåste på tempot nu så att de inte halkar eller något när de vänder. 

För mig väntar ännu en veckas ledighet som avslutas med kurs för Annsie nästa vecka vilket ska bli jätte kul! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s