Fluffy ones. 

Har fått bli lite ändrat i planeringen men det är ju tur att man ibland kan ta livet lite med en klackspark. 

Eftersom Liten var helt galet bra på träningen för Linda och vädret inte riktigt är min bästa vän så har Liten helt enkelt fått sin vintervila nu istället för från nästa vecka som var min ursprungliga plan. 

Men jag ser det positivt! Då får jag ju börja rida henne lite tidigare istället! 😉 

Hon har verkligen tagit vilan på allvar och har blivit så sjukt fluffig! Lilla sötnöten! Men det blir helt klart en frisering sen när det är dags att komma igång igen! Fram tills dess blir det skritt och hage som gäller 

  
Elmer och Snorkan är också fluffiga men det känns helt onödigt att frisera dom innan de kan gå in fullt i träning igen eftersom att våra hästar är ute så himla mycket i hagen och det även på vintern. Så den enda nakenfisen just nu är Gullbert. Tur att vi bor på landet så att ingen ser oss 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s