Komma i form

Säsongen står runt hörnet även om det i te känns så just nu i kylan och snön. Men det är nu som man trimmar grunder och får allt att fungera inför kommande tävlingar. 

Man trimmar övergångar och hoppar studs. 

Och sen har man tur som fick en yogamatta i julklapp av Tradedoubler!

Den är nu utrullad på golvet och plockas bara bort i händelse av besök annars får den ligga där och påminna mig om min 30 dagars utmaning! 

  
Började med 10 situp, 5 armhävningar och 20 sekunder planka. Sen är det bara att öka med 2 situp och armhävningar per dag och 10 sekunder planka. 

Det ger om en månad 70 situp, 65 armhävningar och 5,5 min planka. 

Nu kör vi! Börja lätt och öka lite så att det i början inte tar för lång tid och inte blir för jobbigt. Bara onödigt att gå ut på max och öka om du vet att du inte har disciplin nog att stanna där! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s