Paus i ridräcet

Startade dagen på gräsbanan och började med Gullbert som fick gå lite lättare markarbete. 

Red på en liten bom och där blev det väldigt tydligt när jag tappade utsidan så där får jag ge mig själv lite pisk! Ajabaja! Även Linda var på mig lite om det och jag fick ju även rida mellan koner så jag man kan säga att om det är något jag behöver öva på just nu är det att rida och rama in med benen! 

  
Blev sen ett liknande pass för Elmert som var galet taggad! Snö och bommar kan man säga var en galet lyckad kombo i hans värld! Men jag tycker ändå att han kom till ett helt okej jobb och skenade faktiskt inte hela tiden! 

När det sen var dags för Snorkan så blev det ett abrupt slut för hon hade sommarfeeling och hade klätt av sig en sko… Alltid är det något med dessa krakar! 

Ena stallet är iallafall klart och det blir lite att fixa tills kväll med det andra stallet och sko Snorkan! 

Men just nu passar jag på att titta på en film jag fått låna av min farbror, sen blir det fika hos mormor, middag hos Uffe och till sist stallet! Lediga dagar är fullspäckade dagar! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s