Sponsring.

I och med de nya reglerna som kommer angående godkända hjälmar så kommer jag dessvärre att behöva uppgradera både min terränghjälm och min andra hjälm innan 2016 når sitt slut. 

Så skulle någon där ute vara sugen på att sponsra mig med bidrag är ni varmt välkomna att höra av er! 

  
 
Även andra typer av samarbetspartners är självklart välkomna för att vara med på 2016 års resa! 

Är just du intresserad av att vara en del av TeamFors är du varmt välkommen att höra av dig via mail på Anna.fors@outlook.com 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s