Good shit julklapp

Blev ett par vinterskor från Ariat i julklapp! Helt klart en av de bästa julklapparna! Fasen va sköna och varma skor! 

  
Har du inte redan ett par själv så tucker jag helt klart att du ska unna dig ett par! 

Jag önskar mig helt klart även ett par vinterstövlar från dom! Mina som jag har haft tidigare har jag ju verkligen tagit med mig i graven så jag skulle verkligen behöva ett par nya och där står de från Ariat högt på listan! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s