Kyla. 

Kylan verkar ha kommit för att stanna… Inget jag direkt uppskattar. Igår hade jag 4 byxor på mig när jag red… Samma procedur idag men det känns som om det är dubbelt så kallt som igår. 

Trots denna förbannade kyla så får iallafall mina hästar fortfarande styltor vilket är helt jävla värdelöst! 

Men men det är väl bara att face it helt enkelt. 

  
Ny dag nya tag. Nu kör vi!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s