Tider att fira i! 

Man kan känna att jag är precis som alla andra och startar ”det nya livet” i januari. Dock hat jag nog inte riktigt haft en baktanke med det utan det äe nog vara mer som det har blivit. 

Så igår firade jag 2 år med världens absolut bästa dressyrsadel! 

  
Och idag är det inte mindre än 4 år sedan som jag och Emil hämtade hem den finaste diamanten av dom alla! Tänk att känslan då var helt obeskrivlig att hon äntligen skulle få flytta hem! Och nog för att hon har skrämt mig några gånger på vägen men bortsett från det har det inte gått en enda dag som hon har gjort mig besviken! 

Vägen mot OS 2020 är i full gång!

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s