Klinik på hemmaplan 

Då har jag äntligen krupit ner i badkaret efter några snöiga timmar ute i stallet! 

Vi har ju haft Kokko här idag och det har kommit lite hästar utifrån för att behandlas och jag och Anders har behandlat fem hästar. 

För min del var det brudarna som fick varsin omgång och även om båda fick några nålar så var dom i övrigt väldigt fina i sina kroppar. Framförallt Liten fick en stor tumme upp! Härligt! 

   
 
Vi har också pratat med Kokko om att försöka få till att han kommer hem till oss drygt var 6:e vecka vilket skulle bli toppen! 

Nu blir det lite chill här på eftermiddagen innan det är dags för kvällssysslorna. 

Innan dess måste jag hitta en bra outfit till imorgon också. Ska ha svarta lindor så får se vad jag hittar för snyggt till! Har hittat en himla snygg equiline tröja som jag är sååå sugen på inte för att den kommer finnas till imorgon men för the future. 

Har nog ingen riktigt bra svart outfit… Och inget riktigt bra svart hoppschabrak. Ja ni hör ju själva! I-landsproblem utan dess like! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s