Du vet när det aldrig blir som man tänkt sig

Gullbert var inte det minsta sugen på en träningshelg så han fick helt enkelt slippa. 

Både brudarna har fått lite sköna nålar + att den ena vilar och den andra har jag inte vågat hoppa upp på än. 

Då fanns lixom bara en kvar att välja på, den som såg ut som en ren utställnings islandshäst med den längsta päls ni kan tänka er, hovskägg som gick upp längs HELA benen och en man som svajade fint i vinden. Djuret i fråga är heller aldrig fram till idag klipp utan drugs men nu är det gjort och samtliga parter överlevde! 

  
Och frågar ni mig blev han riktigt snygg! Det fanns ju för tusan en tävlingshäst där under kostymen! 

Så när det var gjort klädde vi på oss åka bort outfiten för att bege oss mot Balingsta för träning. 

  
Men självklart var även flygen chockade över att det var vinter så efter att vi bara kommit ner till macken för att köpa med lite lunch fick vi höra att Annsie var 1,5 timme sen så det var bara att åka hem igen och fixa med lite andra stallsysslor innan vi ännu en gång gav oss av! Och nu gick det vägen! 

Förutom att Elmer missbedömde höjden lite på en bom som var ungefär 15 cm hög och trodde att den var 150 cm hög drygt 3 gånger innan han hade ställt in höjden rätt i benen… Så var han faktiskt riktigt bra på dagens träning. Mycket bra markarbete med bommar och tempoväxlingar och skänkelvikningar. Perfekt för oss! 

Och as kul att träffa Annsie igen så klart! Kommer bli grymt att hon kommer hit lite nu! Det var alldeles för länge sen vi sågs! 

Hann även med att olja in kandaret, städa sadelkammaren, linda upp alla tvättade lindor, bära ut lite grejer och hänga undan lite täcken så det var skönt! 

Så trots försenad träning och hästbyte har det absolut varit en bra dag! 

Anders var dessutom gullig och kvällsfodrade åt mig så jag har till och med unnat mig att laga lite middag och piffa lite hemma! 

  
Imorgon väntar ännu en dag men träning för Annsie! Och vem vet kanske vågar jag mig på att rida Snorkan lite hemma också! Vi får väl se! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s