He is just a star

Alltså Elmer. Det finns ingen knäppare. Ingen hetare. Ingen med mindre ridbarhet. Men heller ingen som gör en så lycklig. 16 år senare och jag är fortfarande lika kär i den här hästen. 

Han fick självklart åka med även idag och det kändes ungefär som att begå självmord att gå in i ridhuset med cavalettibockar, travbommar, studs, vattenmatta, grind, travhoppning, galoppbommar. Ja ni fattar ju själva att man kunde föevänta sig att hjulet skulle snurra och hamstern skulle vara död! 

  
Men icke! Elmer skötte sig ändå exemplariskt måste man säga även om han avgick en gång och blev lite het några gånger. Men på det stora hela skötte han sig strålande och gjorde övningarna nästan enligt skolboken. 

Framridingen gick galant och han kändes väldigt följsam i tempoväxlingarna, och låg fint på bettet, vilket även gav resultat på travbommarna som han då plättlätt gjorde exemplariskt! 

Hoppade sedan fram lite innan han fick gå banan ett varv lite lägre och sedan ett varv lite högre än det lägre. 

Lite het på sista linjen men i övrigt väldigt ridbar! Jätte nöjd med helgen och Annsies övningar och det var så kul att ses igen och jag längtar redan till nästa gång! 

Så trots att det var ”fel” häst som åkte med så gjorde Elmer mig inte det minsta besviken! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s