Hur går det för dig?

Då så! Första veckan av 30 dagars utmaningen är till ända och hittills har det inte ens tagit 10 min om dagen så säg inte att du inte har tid! För visst tittar du en stund på tv, eller sitter en stund i soffan? Ja men då så! Där har du din tid 😉 

Glöm dock inte att börja löjligt lätt för jag tycker redan nu att det är lite kämpigt. Haha men det bevisar väl kanske bara i hur dålig form jag är! 

Idag är det ännu en dag med träning som sagt och det ska bli grymt kul! Taggad till tusen! Precis som det ska va! 

  
P.s. Jag får ju självklart inte skriva upp innan jag har gjort det. Då blir det ett mer psykologiskt tvång att jag måste göra det. Och när jag har gjort det och får skriva upp det så känns det som en positiv treatment för kropp och själv! Som en klapp på hästens hals eller ett uns av lättnad i samlingen ni vet 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s