helgens

För den nyfikne eller för den träningssugne bjuder jag här på gårdagens kom i gång bana. Rolig och nyttig bana med bra moment hela vägen och med delar man kan plocka loss och öva på en och en eller två och två.

Avståndet på de lite upphöjda svarta travbommarna på volten är 2,50, alltså två travsteg eller studs i galopp. Det jobbade vi med både lördag och söndag i så väl trav som galopp.

Sedan red vi en bana och den har en kort beskrivning här nedan, inga pilar så ni får använda er fantasi för att få ihop det men börjar ni vänstervarv på de röda plankorna så borde det gå vägen 😉

annsie 160110

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s