I’ve got the moves like Bambi 

Skridskorna på och balettkjolen lika så. Det här är nog vad man får kalla fantastiskt underlag. 

Men det är roligt att smörja, pilla, fixa, mocka, bära vattendunkar, linda ben och annat små fix också. Eller? Skönt såklart att kunna ha utrustningen skinande ren och hästarna ganska blanka! Men nu suger det faktiskt rätt mycket i ridtarmen efter ordentlig ridning! 

Är så sjukt trim och hoppa serier sugen just nu så det finns inte. Men fortsätter det här vädret och man plogar lite till så har vi snart barmark igen! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s