Klena armar

Idag var första dagen på min utmaning som jag var tvungen att ”ge upp” och köra de sista 9 armhävningarna på knä. Lite besviken är jag allt men av allt släpande på vattendunkar mellan stallen så har dom säkert blivit lite starkare men också en gnutta tröttare ibland. 

Att göra 60 armhävningar fattar ju även jag att spetig och klen som jag är skulle bli rätt tungt men jag tänkte iallafall att jag skulle göra 30 på två och sista 30 på knä. Men tur att det inte var sista dagen idag utan att jag har några dagar till på mig att ta igen dagens ”svek”. 

På farmen rullar allt på som vanligt, tre går i hage, en står på box. Halt som helvete. Sönderfrusen vattenledning. Inget ridhus. Lindor på och av. Pussar på mular. Läder smörjs. 

Har någon vision att gå förbi hööks en sväng och snabbt spana på rean då jag har spanat in en eventuell investering så vi får väl se. 

Skulle behöva tvätta några skydd och några schabrak. Och ja ni vet lite allmänt småpill. Och egentligen städa min hylla med lindor, vantar, luvor, klippmaskiner, hjälmar och ja ni vet typ allt jag äger utom det sol inte är i hyllan. 

Och sen skulle jag behöva trimma Snorkan en sväng så vi hoppas att kvällen bjuder på lysande underlag, behagligt väder och en härlig ride. Den som lever får se! 

  
Korven passar på att hålla Bullen sällskap just nu som dom hänger likt bff mer eller mindre hela tiden! Mys ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s