2 min

Tänk att det är så skönt att nå vissa saker som idag tex 2 min planka. Även om det typ bara är en 1/3 av slutmålet så var det ändå skönt att få två min avverkat! Även piggare idag så 25 armhävningar på tå. Heja mig! 

Idag ska jag äntligen styra mot ridhuset för lite ordentlig träning! Fy helvetes va skönt rent ut sagt! Dessutom ska jag få proffshjälp och det tackar man aldrig nej till! 

  
Ska väl försöka få iväg lite mail under dagen också, kolla lite priser och tider. Dags att uppgradera sig så att säga! En sak i taget och nu är det bannemig dags! 

Och livets stora lycka! Uffe och Anders lagade vattenledningen igår! Även om jag blir av med lite gratis träning i allt släpande på dunkar så är det bara så galet skönt med rinnande vatten igen! Tänk att så lite betyder så mycket! 

Hann inte förbi hööks igår men kanske att jag hinner ta mig en sväng om idag det är ju inte galet lång omväg hem från jobbet. 

Det äe bara minnet ni vet! Och det där med att komma hem från jobbet. Tiden går så fort och det är så kul! När man blir som Alfons och ska bara när klockan är närmare 17:30 då vet man att man trivs på jobbet! 

Och roligt som komma skall är att Wille prel kommer nästa vecka! Så jäkla kul! Som jag har längtat efter henne! Och sen kommer Sara om två veckor! Woop woop! Och sen hoppas jag ju att även Malin ska träna för Sara så att jag får träffa henne igen nu! För det var alldeles för länge sen!  

Och Liten har bara någon vecka kvar på sin vila innan även hon ska igång igen vilket ska bli grymt kul! Hon är ju bra magisk att rida! 

Ska försöka spalta ner lite av hur träningsupplägget ser ut nu den kommande tiden så att ni kan hänga med lite i vad som händer! 

Jag har fortfarande inte planerat in någon tävling ännu utan bara rätt mycket träningar. Kör en Stenmark den här våren – ju mer jag tränar desto mer tur har jag. Så hoppas jag att det ska ge resultat och att jag kan skörda lite tur i slutet på februari, början på mars istället. Har nog aldrig säsongsebuterat så sent men det kan nog vara ett vinnande koncept just nu iallafall! 

Så god morgon med ett helt gäng onsdagstankar! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s