Tagga träning

Snart hemma och då blir det till att slänga i sig middag lite snabbt, hitta de varmaste kläderna jag äger och sen mot stallet för att göra i ordning den där Pizzan inför kvällens träning. Kommer vara så kallt men så kul! 

Men tusan, hur många kläder man än har. Jag är ju mästarnas mästare på lager på lager så är det ändå kallt just nu…. 

Nej dags för högre växeln! Med lite tur kan jag eventuellt bjuda på film om inte all teknisk utrustning ger upp! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s