Tips från mästarnas mästare 

Arnold tipsade mig om denna produkt för problemet med snön i hovarna!

Har självklart genast beställt hem en burk och hoppas på att detta är miraklet jag har saknat!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Tips från mästarnas mästare 

  1. team TRH skriver:

    Åh var hittar jag denna? Ayzha står bokstavligen på tå efter typ 10 m 😕

  2. team TRH skriver:

    Beställt! Hoppas verkligen d fungerar. Jag tycker verkligen inte om vintern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s