Date nights

Delar med mig lite av planen framöver för mig och hästarna, vem som gör vad återstår att se då man aldrig riktigt vet vem som står på benen dessvärre… Så det är snarare mitt träningsschema än hästarnas 😉

13 januari – Pelle, dressyrträning
16 januari – Sanna & Kicki, Programträning
20 – 21 januari – Wille, dressyrträning
23 januari – Pay & Jump Runsten
24 januari – Pay & Cross Johannesberg
27 januari – Pelle, dressyrträning
30 – 31 januari – Sara, dressyrträning
7 februari – Pay & Jump Södertälje alt Botkyrka
10 februari – Pelle, dressyrträning
12 – 13 februari – Annsie, hoppträning
20 februari – Hopptävling, Märsta

Så ser nog den kommande månaden ut för oss, Wille kommer att komma någon mer gång också men tyvärr har Botkyrka en vattenläcka i ridhuset som ställer till det lite så vi får se vilka datum det blir. Och sen måste jag dejta Annelie och se när vi ska åka ner till Örebro för att bli tuktade av Arnold igen! Så jädrans typiskt att han och Sara kommer hit samma helg i januari och att de envisas om att vara här typ samma tider… kanske med lite tur att jag kan hinna med ett pass för båda på lördagen om administrationen håller men det återstår att se!

20140729-174346-63826850.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s