Hemma vid 23 och så värt det

Isande jävla blåst och kallt som helvete. Tar in hästakraken och börjar borsta och det ser ut som den har genomgått en massaker….

  
Tack och lov var det bara en rispa till slut efter att ha badat benet i en hink och det liknade Stockholms blodbad. 

Hon var ju dessutom så taggad att hon passade på att trots diverse lindor och transportskydd klä av sig och sedan trampa sig på sitt andra bakben så vi fick ytterligare ett blodbad… Hästar är kul! Som tur var ingen större skada skedd så träningen blev av utan några blessyrer. 

Taggad till tusen är väl en ganska snäll beskrivning av hennes dagsform… Så passet gick endast ur på att kunna springa på tygeln i en rund form och kunna växla i den formen. Vissa dagar är det en tillräckligt svår uppgift men hon blir absolut både fin och ridbar! Men hon behöver sånt här jobb ofta! 

Dessutom hade hon sånt förbannat övertramp så någon gång under passet passade hon även på att klä av sig en framsko…. Vilket vi dock inte märkte förrän vi kom hem. 

Härligt med taggade hästar eller hur var det nu?! 

  
Super kul att träna igen och träffa Pelle! Alltid lite lättare att peppa till när man har någon som coachar en och att man känner att man kommer till ridning på ett bra sätt! 

Blev lite film som jag ska se till kommer upp sen så nu får se hur vår vardag ser ut! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s