Förberett

Imorgon får det bli blågrå outfit som gäller, blir nog snyggt! 

Grå ridbyxor, blågrå tröja och blå väst. Tröja och väst från spooks, brallor från skara. 

  
Matchas med blått Nilslund schabrak med grå kant (equiline), gråa lindor och vita boots från KL, blåvit luva från AS. Och sen min blåa onek hjälm! 

Kommer typ bli sjukt snyggt om ni frågar mig! Ryktas om att kamera ska med så att ni får lite pics också. 

Nu som den partyprinsessa jag är ligger jag under värmefilten i sängen. Med vänlig hälsning, kultjej.nu 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s