Helt vanlig kväll

Smörja, packa, mocka, linda ben, pussa mular och frysa ihjäl. En helt vanlig kväll hos mig. 

  
Hann inte förbi och hämta krämen för trots att jag tänkte att jag skulle gå tidigt så var det jag och Alfons på jobbet – jag ska bara. Det är ju så skönt att få massa gjort. 

Imorgon blir det ridhus som gäller! Ska bli skönt och jag tar med mig Snorkan. Hoppas att SMHI har fel också att det inte ska vara -20 imorgon FM. Skulle vilja rida en eller två hästar innan vi åker men jag är fan inte byggd för kyla. Men allt är inte härligt i livet så ja det är väl bara att face it så att säga. 

Nu te och filtar. Orkar inte ens fixa dippen som jag hade tänkt äta till middag. Tur att det var fika på jobbet så att den väger upp den uteblivna middagen! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s