Freezing cold but magical

Så kall morgon men så fint väder! Men varför måste det som är magiskt vara så kallt? Tur att jag är mästarnas mästare när det kommer till lager på lager så med 5 byxor, en träningströja, 2 fleecetröjor, en dunväst och 2 dunjackor joggade jag en så galet pigg Gulle idag! 

Han är ju bara så himla häftig den här hästen, speciellt när han är lite i gasen. 

Joggade bara i trav och han var typ som ett barn på julafton! Så söt! Sprang och skakade på huvudet och var hur nöjd som helst och smackade jag så började han trampa. 

Vill absolut inte att han ska busa nu när han varit lite skör så höll mig till övergångar i trav och det blir ingen hagvistelse för honom än. Kalla mig gärna hönsmamma! Men man ska vara rädd om sina diamanter! 

  
Nu är vi snart i Eskilstuna där programtrim väntar. Ska bli kul men frågan är om Snorkan kan hålla sig i skinnet… Det är tveksamt!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s