God morgon

Ännu en ny dag! Ovanligt nog ska den spenderas med att träna hästar och fixa stall och vem vet jag hittar väl säkert något att smörja också. Och slänga in något i tvättmaskinen. 

Jag ska göra min lilla mini workout och sen blir det lite ridhus häng där jag ska hjälpa till lite från marken. 

Sen tror jag nog att S i söndag står för storstädning av paradvåningen så det får nog bli dagens sista aktivitet innan jag såklart ska till stallet igen och mocka och fodra och fixa. 

Såg ett tips om hur man ska hålla vattnet isfritt i hagen som jag nog tänkte prova också. Återkommer om det funkar! Det är ju verkligen ett jävla gissel när man känner att man inte har 3-4000 att lägga på en vattentunna, man vill ge hästarna fri tillgång på silage, ännu mer nu när det blir ännu kallare och sen kan man inte underhålla vattnet. Jag och mamma har ju tyvärr inte möjlighet att hacka isen på vattentunnan mer än på morgonen och sen när vi kommer hem på kvällen. Så ja det är en gnutta värdelöst. Så vi får se om det här funkar! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s