24 h

Då så, då har det gått drygt 24 timmar av flaskor i vattentunnan. Imorse var det ett lättare islock på tunnan men inget fruset längs kanterna och det släppte enkelt och smidigt när man stoppade ner spaden mellan isen och tunna. 

  
Vi har haft dryga -10 i natt så visst inga -20 men ändå rätt kallt och det var -15 när jag gjorde i ordning tunnan. 

Det ska bli spännande att se hur tunnan ser ut idag efter jobbet. När hästarna har druckit lite då och då och där med satt lite gung i flaskorna och då se hur mycket det fryser på dagtid. 

Jag kan absolut leva med att ta ut ett islock varje morgon än som innan när man måste hacka tunnorna mellan varje häst man rider. 

  
Som ni kan se så har ingen is alls fastnat längs kanterna eller i botten på tunnan och då står tunnan enbart på en lastpall så ingen värme underifrån mer än att den inte står rakt på backen. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s