Finding neverland

Härlig dag igår med bra underlag och strålande solsken. Det enda dåliga var väl att Snorkan har trampat sig igen… Så där blev det ingen ridning utan hon får nöja sig med bandage. Vad tusan för man med en häst som har skydd på sig nästan dygnet runt och ändå inte kan ha broddar på sig… Värdelöst! 

Däremot fick jag ju rida på min goldenpony och det är ju bara hur härligt som helst! Han är gladast i hela världen av att få komma igång igen och mista lilla tecken från mig tar han som ett kommando för att bocka, busa, sparka och skaka på huvudet. När jag tar tyglarna så börjar han trampa direkt så ja livsglädjen går inte att ta miste på! Underbara härliga häst ❤️ 

Joggade bara precis som i lördags med övergångar i trav och avslutade med en liten lätt galopp. Eller ja galopp och galopp vet egentligen inte alls vilken gångart jag hade men det var något som var snabbare än trav iallafall haha 

  
Elmer fick komma ut i skogen och det var hur mysigt som helst! Underbart väder och till och med lite värmande sol! 

Travade ner honom till ängen i en fin avspänd form men väl nere på ängen så gick tåget! Det var allt annat än lugnt och avspänt… Men han är lycklig och förutom krampen jag får i mina armar i mitt försöka att inte spränga ljudvallen så är jag lycklig att han är så galet fräsch! 

  
Blev sen en trevlig lunch med familjen Wingqvist och Uffe innan jag fixade det sista i stallarna och körde ner till ridhuset och höll en lektion och avslutade sedan eftermiddagen med att krypa upp i soffan med en kopp te och en film. 

Sen blev det lite piff i paradvåningen med diskning, ta ner julpynt och plocka fram lite nytt härligt pynt från My Tivoli! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s