Ett tidsfördriv att dö på

Hel helg utan blogg kan man känna. Blir så ibland helt enkelt. Haft en oförskämt lugn helg med lite vin med Sara i fredags, film med bästa sällskapet i lördags och en fortsatt jäkligt lugn söndag! 

Har tuggat på på min egna lilla träning, klippt Liten, promenerat med Bullen, bandagerat Snorkan. Ja ni vet allt sånt som behöver göras! 

  
Anders har också plogat fram ridbanan nu när det ska bli plusgrader och eventuellt ska vi även salta den så det kommer ju bli grymt! Som jag har längtat! 

Onsdag är det ridhus som väntar och till helgen kommer Sara upp så då har jag och Malin lite Mellantrupps träning! Ska bli så roligt! 

Idag ska Bullen in och fixa tänderna så det ska bli skönt, han fixar ju tänderna drygt var 6 månad så nu var det helt enkelt dags. 

Så ja livet rullar på helt enkelt, vissa delar gör att det spritter mer i benen än andra men så är det väl alltid! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s